2021. június 26., szombat

Hungalu Studió prospektus - magyar alumínium és formatervezés - Jelenlegi ára: 2 999 Ft

Fotó szerinti új állapotban, gyűjteméényből. Terjedelem: 8 oldal, méret: A4
Aánló:
Régi igazság, hogy az első benyomás - döntő. Világméretű vállalatok, mammutcégek, de egészen aprók is felismerték már, hogy arculatuk kialakítása, az egyéni és senki mással össze nem téveszthető jelrendszer, eszközrendszer felépítése mennyire fontos. Lélekbúvárok, reklámpszichológusok is igazolják a tudomány segítségével ezt a tézist. Ám mindez csak külföldi tapasztalat. Magyarországon arra, hogy egy vállalat image-teremtésében rendszeresen segítenének hozzáértő művészek, mindeddig nem volt példa. Mindeddig, mert a Magyar Alumíniumipari Tröszt hazánkban először megállapodást kötött a Képző- és Iparművészeti Lektorátussal "propaganda és arculatrendszer" tervezésére.
A megállapodás értelmében a tröszt reklámpropaganda, és más, az esztétikával kapcsolatban álló tevékenységét egy szakavatott művészekből álló Stúdió segíti.
A HUNGALU Stúdió tagjai: Töreky Ferenc grafikusművész, Paizs László szobrászművész, Bedécs Sándor belsőépítész, Vassányi Béla fotóművész. Munkájuk sokrétű, de ugyanannak a célnak az érdekében fejtik ki tevékenységüket: a gyakran esetleges "díszítések" eltűnnek, s művészi értékű "alkotások" veszik át helyüket. Pontosan megtervezett program szerint épül fel segítségükkel a Tröszt valamennyi vállalatának esztétikai arculata, közreműködnek a rendezvények megtervezésében, a sajtóreklámban, kiadványokat, nyomtatványokat terveznek, felülvizsgálják a tröszt összes székházában lévő képzőművészeti alkotásokat, megtervezik a Budapesti Nemzetközi Vásár és a külföldi kiállítások pavilonjainak belső térkialakítását. A feladatokból adódóan egy-egy munka több művész közreműködését is igényli, de nemcsak a művészekét, hanem az ipar szakembereiét is. Így válik a stúdiómunka vállalati, tröszti méretűvé. A hazánkban egyedülálló kezdeményezésben a feladatok hosszú tára meghatározottak, a művészek tehát a Tröszt életében, tevékenységében mindennapos közreműködők lesznek. Érdemes ezért kicsit közelebbről is megismerkedni velük


Jelenlegi ára: 2 999 Ft
Az aukció vége: 2021-06-27 06:25 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése