2022. október 23., vasárnap

Gamer PC eladó Ryzen 1600 . RX 6600 XT , 16gb ram, 480gb ssd-vel - Jelenlegi ára: 1 Ft

Gamer PC eladó Ryzen 1600 .  RX 6600 XT , 16gb ram , 2 tb hdd.
Telepítve üzemkészen adom át , semmilyen hibája sincs csak használni kell.
A legújabb játékok gond nélkül futnak rajta.
Kérés esetén személyes elvitelében tudok segíteni , de utánvétes postázása is megoldható.
A hdd és a ház , videokártya , Ssd új és garanciás, a tápegység garanciás.
Processzor: AMD Ryzen 5 1600 Hexa-Core 3. 2GHz - 3, 6 Ghz 6 magos és 12 szálas !!
Alaplap: MSI B350 Tomahawk Ram: 2X 8 gb ddr4 2400mhzVieokártya GIGABYTE RX 6600 XT Eagle 8G 8GB GDDR6 új és garis
SSD: Kingston 480 GB új és garanciás!! Hdd: Seagate BarraCuda ,   2TB 7200rpm 256MB SATA3 Ház: Deepcool D-Shield v2Táp: Chieftec bbs700s 700W
Az általam próbált következő játékokat gond nélkül futtatja. Például : league of legendsrocket leagevalorantcounter strike global offensivefortnitewarzoneworld of warcraft apex legendsGrand Theft Auto VOverwatch 2PUBG: BATTLEGROUND world of tanks
A széles körben ismert márkákból összeállított gaming pc úgy készült, hogy megfeleljen a játékosok által támasztott követelményeknek.. Ezenfelül a sebességével, a modern dizájnjával és a gondosan összeválogatott hardverével is elbűvöl.
Ennél az összeállításnál a megfizethetőség és a teljesítmény nagyszerű kombinációját kapod, amely nemcsak a régebbi játékokkal birkózik meg, de az újabbakkal is. A jól kihasználható Gaming PC gamer asztali gép alapját egy AMD Ryzen 5 CPU képezi, amelynek nagy kapacitású rendszermemória asszisztál.
Felszereltségéből az erőteljes videokártyát sem felejtették ki, amelynek köszönhetően a legapróbb részleteket is élvezheted. Bizonyosan a meghajtó sebességét is díjazni fogod. Az SSD nem rendelkezik mechanikus alkatrészekkel, ami felgyorsítja az egész rendszer működését. Minden komponenst egy  Tower típusú számítógépházba helyeztek, amely a méretei által elegendő helyet kínál a hardveres felszereltség bővítéséhez.
Milyen processzor és mekkora tárhely rejtőzik a sokoldalú Gaming PC belsejében? A gamer PC számítási teljesítményét és erejét a hatmagos és 12 szálas  AMD Ryzen 5 1600 processzor adja, melynek üzemelési frekvenciája 3, 2 GHz. Sőt Turbo Boost módban eléri akár a 3, 7 GHz-et is. A gyors munkafolyamatokat biztosítja egy DDR4 típusú operációs memória, amelynek mérete 16 GB. A különféle programok telepítéséhez és adatok tárolásához a Gaming PC összességében 480 GB SSD és 2 TB HDD szabad helyet kínál.
A rendszer  meghajtójakéntk egy villámgyors SSD-egység áll rendelkezésre. A hagyományos HDD-lemezekhez képest sokkal ellenállóbb és megbízhatóbb, mivelhogy nem rendelkezik mechanikus alkatrészekkel.
A Gaming PC számítógép esetében a képmegjelenítésről egy GIGABYTE RX 6600 XT Eagle 8G GDDR videokártya gondoskodik, mely 8 GB saját memóriával rendelkezik. Ezzel a részletgazdag felbontás rajongói is garantáltan elégedettek lesznek. A vadonatúj AMD Navi grafikus chip meglehetősen magas szintre emeli az AMD Radeon RX 6600 XT videokártya teljesítményét. Ennek köszönhetően minden játékot gond nélkül játszhatsz . Az GIGABYTE  prémium kategóriás kialakítása pedig biztosítja, hogy az üzemi hőmérséklet még terhelés alatt is nagyszerű szinten maradjon, alacsony hűtési zajszint mellett. MSI ALAPLAP tartós TOMAHAWK sorozatbólA rendszer az MSI minőségi alaplapjára támaszkodik. A felhasznált B350 TOMAHAWK modell a legjobbak egyike . Az alapot a legigényesebb felhasználáshoz tervezték, és kiváló funkciókat kínál.


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2022-10-24 02:21 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése