2022. március 19., szombat

8.5 colos digitális jegyzetfüzet - A FÁK VÉDELMÉÉRT - Jelenlegi ára: 3 890 Ft

AMI EGYIK IRODÁBÓL ÉS HÁZTARTÁSBÓL SEM HIÁNYOZHAT: DIGITÁLIS ÍRÓ ÉS RAJZOLÓTÁBLA
GYERMEKEK ÉS FELNŐTTEK SZÁMÁRA EGYARÁNT!
A jegyzetelés új generáció megérkezett!
Félre a papírt és a tollat; le a laptoppal és a számítógéppel!
Ez a megoldás e kettő kombinációjából született meg; így jelenleg az egyik legpraktikusabb eszköz a világon.
Miért válaszd a digitális jegyzetfüzetet?  
- A papírfecnik könnyebben elkallódhatnak. A kisebb-nagyobb papírlapok valljuk be; nem egyszer tűntek már el az íróasztalunk valamelyik fiókjában. A bevásárló listát meg rendszerint otthon hagyjuk. Hogy ezt a hibát kiküszöböljük; itt van ez a kütyü; ami nem engedi a jegyzeteinket elveszni.
- Nem nehéz; nem túl nagy; egy női kistáskában is elfér. Ez a laptoppal szemben egy hatalmas előnye; nem kell külön táskában cipelni; elég egy kis tok és kész. A füzetek és a papírok is sokszor annyi helyet foglalnak el a táskában; hogy ki sem látunk az iratoktól.
- Nem csak írást; hanem rajzot is bevesz. Így bátran skicceket; diagramokat is firkálhatunk; csak a képzelet szab határt annak; hogy mit viszünk fel a táblára. Egyszerűen használjuk úgy; mint egy papírlapot; firkáljunk; alkossunk; itt a forma és a kivitelezés is mindegy. Gyermekeink is imádni fogják!
- Egy gombnyomással töröl. Mindössze egy gombot kell megnyomnunk; így ? szemben a papírlappal ? nem kell hibajavítózni vagy radírozni; hanem egy másodperc múlva ismét üres felületre írhatunk.
- Környezettudatos; nem használunk el feleslegesen sok papírt az írás során. Nem kell jegyzetfüzeteket vagy postiteket vennünk tonnaszámra; hiszen az LCD táblával való jegyzetelés során kikerüljük ezt a problémát.

Jelenlegi ára: 3 890 Ft
Az aukció vége: 2022-03-20 01:46 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése