2021. december 21., kedd

BREE obszidiánfekete valódi bőr, klasszikus fazonú táska - Jelenlegi ára: 14 500 Ft

BREE éjfekete valódi bőr, klasszikus fazonú táska
BREE.... a márka szerelmeseinek!
A termék luxuskategórát képviselő, sorszámozott prémiumtermék. Minőségéért a márkanév a garancia. Erős, vastag, puha tapintású valódi bőrből készült táska, kívül-belül több helyen is feltüntetett, az eredetiséget igazoló márkanévvel. Szépségét elsősorban a márkára jellemző igényes kidolgozás, a különleges, apró, praktikus megoldások, a táska belső elosztása, a fekete szín szemetgyönyörködtető árnyalata, s az egyszerű fazon tökéletes harmóniája adják. Obszidiánfekete... Éjfekete... ónixfekete... titokzatos mélyfekete... bársonyos fekete.. night black color enyhe, irizáló fénnyel (bizonyos fényviszonyok mellett mintha egy nagyon-nagyon enyhe zöldes fény csillanna meg a bőrön). A táskán levő fémkiegészítők selyemfényű ezüst színűek. Klasszikus vonalvezetésű, praktikus kialakítású, elnyűhetetlen; amolyan "mindig mindenhez jó", időtálló fazon.
Új(szerű), hibátlan darab. Talán még az sem látszik rajta, hogy használták (? ) néhány alkalommal.
Tágas, jól bővülő belseje sok mindent elnyel. Két részből álló belsejének az egyik felében két nagy méretű cipzárral zárható rekesz, két kisebb, bőrrel szegélyezett zseb, s három tollhurok, a másikban két bőrrel szegélyezett nyitott zseb, egy nagy méretű cipzáros rekesz, s egy patenttal záródó hatalmas nyitott rekesz került kialakításra. Kívül, a táskafedél alatt egy nagyobb méretű nyitott zseb, a táska hátoldalán pedig egy "hatalmas" cipzáros rekesz kapott helyet.
Vállpántjának hossza miatt keresztben átvetve is hordható. A bélése bálnaszürke selyemfényű textil BREE márkanév-feliratokkal. A táskatest egy mágnespatenttal záródik.
Szélessége:                    26 cm.
Magassága:                    20 cm.
Mélysége:                      10 cm.
Vállpántjának hossza: 155 cm (szabályozható).


Jelenlegi ára: 14 500 Ft
Az aukció vége: 2021-12-22 09:31 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése