2020. szeptember 23., szerda

Russell Hobbs 23180-56 Nutriboost turmix és aprító turmixgép robotgép, 700 W, + 15 db tartozék - Jelenlegi ára: 25 990 F

Russell Hobbs 23180-56 Nutriboost turmix és aprító, 700 W, 15 db tartozék, mosogatógépben tisztítható, Rozsdamentes acél
Szín:  Inox 
Készülék típusa:  Turmix és aprító 
Max. teljesítmény:  700 W 
Tartozékok:  3 db 700 ml- es nagy kehely, 2 db 350 ml- es kis kehely, 1 db 6 ágú vágóél, 1 db recés vágóél, 2 db fedő, 2 db ivókupak, 1 db shaker fedő szűrővel, 2 db gyűrű 
Különleges jellemzők:  Minden alkatrész mosogatógépben tisztítható 
Burkolat anyaga:  Rozsdamentes acél
Leírás
Átszokni a helyes táplálkozra még soha nem volt egyszerűbb dolog, mint a Russell Hobbs Nutriboost készülékével. A különféle funkcióknak köszönhetően könnyedén készíthetjünk el az egészséges turmixot, levest, szószt, anélkül, hogy elvesznének a vitaminok.
A megfelelő tápanyagok bevitele javítja az egészséget és a közérzetünk is jobb lesz. A Nutriboost készülék azoknak való akik szeretnek friss alapanyagokból egészséges ételt varázsolni különösebb felhajtás nélkül. Ez az egy készülék olyan sokoldalú, hogy nincs szükség különboző konyhai gépekre. Lehet vele sajtot, diót aprítani vagy akár turmixolni is. Bátran kipróbálhat különféle recepteket ez a készülék igazi segítőtársa lesz a konyhában.
5 db kehely tartozik a készülékhez (3 nagy, 2 kicsi), így akár minden családtag számára jut egy. Tartozik még a szetthez egy shaker fedő szűrővel valamint ivókupak is, így magunkkal vihetjük akár a munkahelyre vagy az edzőterembe. Egy egészségtudatos család elengedhetetlen kelléke.
4 ágú vágóél
Ideális szószok, turmixitalok, levesek, pürék készítéséhez.
Fedők változatossága
3 féle fedő típus: Shaker fedő szűrővel Ivókupak Fedő tároláshoz
===========================================================================
A megrendelés folyamata:
 
Fent a terméklapon a „ Megveszem most! ”  gombra (narancssárga) kattintva tudja megrendelni a terméket.
A következő oldalon kiválaszthatja, hogy:
- személyesen (Debrecenben ) veszi át a terméket, vagy
- futárszolgálattal házhoz szállítást kér.
Házhozszállítás esetén a következő lapon tudja megadni a szállítási címet!
A vásárlást követően néhány percen belül a rendszer a vaterán megadott email címére egy visszaigazolást küld, ebben pedig minden további tudnivaló szerepel (bankszámlaszám, ahova a vételárat és szálíltási költséget utalhatja, elérhetőség, stb).
Egy erre küldött válaszemailben fel tudja venni velem a kapcsolatot.
RENDELJE MEG MOST ÉS VEGYE ÁT A TERMÉKET 48 ÓRÁN BELÜL! *
*Az átutalás indítását követően mindössze 48 órán belül (2 munkanapon belül) kézbesíti a terméket a DPD.
A csomag végig nyomon követhető, így biztonságban van a pénze és a vásárolt termék is.
Amennyiben több terméket vásárol,  spórolhat az újabb szállítási költségeken. További termékeinket megtalálja a lenti galériában, vagy ide kattintva:   "Az eladó további termékei"
(A termékekből korlátozott mennyiség van raktáron, ezért a kinézett termék megrendelését követően is meg tudja nézni a termékeinket - így biztosan nem marad le a termékről! )
Vásároljon megbízható Eladótól!
AZ ELADÓ ÖSSZES TERMÉKÉHEZ KATT IDE!

Jelenlegi ára: 25 990 Ft
Az aukció vége: 2020-09-23 13:27 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése