2019. július 31., szerda

Szerelemből kitűnő - Heath, Lorraine - Jelenlegi ára: 500 Ft

Szerelemből kitűnő - Heath, Lorraine
Amikor Kelley Spencer visszaköltözik testvérével szülővárosába, kétségbeesetten reméli, hogy meg tudja védeni a tizenhat éves Madisont azoktól a veszélyektől, melyek Dallasban fenyegették. Madison szinte rögtön összetűzésbe kerül a törvénnyel, és kiderült hogy a rendőrkapitány nem más, mint Jack Morgan ? a férfi, aki sok-sok évvel korábban csúnyán összetörte Kelley szívét. Kelley soha nem gondolta volna, hogy pont Hopefulban fog találkozni Jackkel? az egyetlen férfival, akit valaha szeretett.
Jack Morgan nem rejti véka alá, hogy egyetlen dologra vágyik: vissza akarja kapni Kelley Spencert. Lehet, hogy néhány évvel ezelőtt elhomályosult a szerelmük, de most már semmi nem tudja Jacket megállítani.
Kizárólag Kelley sötét titka miatt fordulható visszájára a történet?
Ekkor a lány örökre elveszítheti Jacket.
Fordítók: Szabó Zsuzsanna
Kiadó: Alexandra Kiadó
Kiadás éve: 2005
Kiadás helye: Pécs
Nyomda: Alföldi Nyomda
ISBN: 9633691672
Kötés típusa:: ragasztott karton
Terjedelem: 383 oldal
Nyelv: magyar
Méret: __edition. size. text
Súly: 0. 20kg
Állapot: Jó
Internetes könyváruházon keresztül fogjuk a kosárba rakott tételével kiszolgálni. Mivel a Vatera felületén csak szállítási módot tud kiválasztani, de konkrét helyszínt nem tud megjelölni, ezért szükséges, hogy pontosítsuk ezt.  Ezért körülbelül 20 perccel a rendelés leadását követően kapni fog egy e-mait tőlünk, amely tartalmaz egy linket.  Ha erre a linkre kattint, beállíthatja a szállítás pontos módját, helyszínét, illetve a fizetési módot. Ha nem találja a levelet, kérjük, nézze meg a SPAM mappájában is.  Ha sehol nem találja, kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval! Vásárlás után, kérjük, hogy bármilyen probléma esetén az e-mailben küldött címen vagy telefonon lépjen velünk kapcsolatba! Átvételi módok: Ingyenes, személyes átvételi lehetőség:  Ajka,  Baja, Békéscsaba,  Budapest IV. kerület, V. kerület, Debrecen, Eger, Gyöngyös, Győr, Kaposvár, Kecskemét, Miskolc, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Pécs, Szarvas, Szeged, Szekszárd, Székesfehérvár, Szentes, Szolnok, Tatabánya, Veszprém, ZalaegerszegHázhozszállítás GLS futárszolgálattal:  Feladandó könyvek értéke - Szállítási díj0-3. 990 Ft - 1 050 Ft4. 000-7. 999 Ft - 850 Ft8. 000 Ft felett - ingyenesÁtvétel PickPackPont-ban: Feladandó könyvek értéke - Szállítási díj0-3. 990 Ft - 950 Ft4. 000-7. 999 Ft - 650 Ft8. 000 Ft felett - ingyenesFizetés: - Készpénzben átvételkor (kivéve a vidéki átvételi pontokon)- PayPal a rendelés véglegesítéskor- OTP online fizetés a rendelés véglegesítéskor- Banki átutalás a rendelés véglegesítése után
[(**72535348**)]

Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2019-08-20 14:48 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése