2019. április 29., hétfő

Kerti parti tál 4,3 L Tupperware - Jelenlegi ára: 6 400 Ft


Átvételi módok, szállítási díjak
Fizetési módok
2019. 17. hét extra ajánlat
25, 3 cm ? x 15, 4 cm / 4, 3 L
Dekoratív tároló. Tetejét szilikon csíkkal látták el, így csepp és légmentesen zár, megőrizve a bele helyezett étel zamatát.
A Kerti Parti Tál ablakkal rendelkezik, így az ablakon keresztül láthatjuk a benne tárolt ételt. A tál rugalmas teteje csepp- és légmentesen záródik, egyszerűen nyithatóak/zárhatóak, készen állva a mindennapi használatra. Az edény lezárásához először helyezzük rá a tetőt az edényre, majd az egyik oldalon a hüvelykujjunkkal megtartva, nyomjuk rá a tetőt körbe-körbe haladva szorosan a tálra, mint egy klasszikus tetőnél az edényre illesztéskor, majd engedjük ki a levegőt egy ? Tupperware-s szisszenéssel?. A tető levételekor egyik kezünkkel fogjuk szorosan az edényt, a másik kezünk ujjait a tető egyik füle alá helyezve, egyszerűen emeljük fel a tetőt. A speciális tetőkialakításnak köszönhetően egymásra is helyezhetőek és biztosan állnak egymás tetején a hűtőtáskában vagy a hűtőben elhelyezve. A kerti parti tálak üresen egymásba rakhatóak, így helytakarékosak.
Kimondottan olyan sütemények tárolására alkalmas, amelyeknek puhulniuk kell a sütés után. A mézeskalácsformák, egyéb mézes sütemények tárolására kifejezetten ajánlott.
Formája miatt egymásra helyezhető, nagyszerűen kihasználhatjuk a konyhaszekrényt.
Mikrohullámú sütőbe, fagyasztóba, tűzhelyre tenni tilos, mert az edény károsodik. Éles tárgyat ne használj hozzá, mert az anyag sérül. Ezekre utaló sérülés, károsodás nem minősül garanciális problémának.
Tisztítási útmutató
Mindig mosd el az új terméket az első használat előtt!
Mosogasd el meleg, mosószeres vízzel, és öblítsd el alaposan!
Előfordulhat, hogy a keresett termék (pl. új akciós) még nem érkezett meg, vagy éppen elfogyott. A szállítási határidő 1-15 munkanap között változhat a saját és a képviselet készlete alapján! Nem tudjuk követni a bolti készlet folyamatos változását... Ha születésnapra, esküvőre, házavatóra vagy karácsonyra szeretné ajándékba, egy gyors egyeztetést követően biztosan találunk megoldást : )


Jelenlegi ára: 6 400 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése