2018. október 30., kedd

Huawei Band 2 Pro, Fekete - Jelenlegi ára: 24 750 Ft

 Áramvonalas, ergonomikus formatervezésének köszönhetően a HUAWEI Band 2 tökéletesen rásimul a csuklódra, ezáltal stílusosan veheted az akadályokat.
A Huawei okoskarkötő egy HUAWEI telefonnal párosítva remekel igazán: így biztos nem maradsz le sem a pályán, sem pedig a riasztásokról és az üzenetekről. A párosított karkötővel leteheted a telefonodat, de mégsem maradsz le semmiről. Ezzel a nyerő párossal nincs elmulasztott fontos üzenet. A beépített GPS-szolgáltatással pontosabb adatokat kapsz arról, hogy mekkora távot futottál, és ezen kívül a GPS segítségével nyomon követheted a sebességedet, a mozgásodat és a megtett távolságot.
Az okoskiegészítő nem csak átfogó és pontos edzésadatokat rögzít (szívritmus, ütem, megtett távolság, sebesség és irány), hanem professzionális mozgáselemző algoritmust használ, hogy a viselője tudományos módszerekkel végezze a testedzést.
A HUAWEI Band 2 Pro egész napos szívritmusfigyelő funkciója a szívműködésed adatai alapján pontosan tudja, hogyan teljesíthetsz jobban és őrizheted meg az egészségedet. Sportolás közben a HUAWEI Band 2 Pro a hét minden napján folyamatosan figyeli a szívritmusodat.
A Firstbeat rendszer elemzi a futási stílusodat és személyre szabott edzéstervet készít állóképességed és a lefutható távolság növeléséhez, valamint felméri véroxigénszintedet*, hogy intelligens visszajelzést biztosítson az erőnlét optimális helyreállításához.
A HUAWEI Band 2 légzési útmutatója segít az összpontosításban. Lélegezz a megnyugtató fényjelzések szerint, és találd meg a szellemi, fizikai és holisztikus kapcsolatot a világoddal. A funkció a figyelmeztetéseivel segít, hogy jobb teljesítményt érj el a mindennapos tudatos testgyakorlás során.
A HUAWEI Band 2 vízálló kialakítása képes ellenállni 5 ATM víz alatti nyomásnak, továbbá nedvesség- és esőálló, így akár a medencében is úszhatsz vele egyet probléma nélkül. Az Huawei Band 2 Pro verziója Trusleep alvás és légzés monitorozó funkciót is tartalmaz.
* VO2Max = A fokozódó terhelés melletti testgyakorlás során mért maximális oxigénfogyasztás
Specifikációk; - Méret: 44 x 19. 7 x 10. 3 mm- Anyaghasználat: polikarbonát fényes UV bevonattalSzíj: - Anyaga: Szilikon- Szélessége: 19, 4 mm- Hossza: 114, 67 x 101, 35 mmKijelző: - PMOLED fekete-fehér kijelző- Felbontás: 128x32 pixel- Méret: 0. 91" (22, 38x5, 58mm)Súly: 21 gMikroprocesszor: - RAM: 256 KB- ROM: 1 MB- Flash: 16 MBAkkumulátor élettartalma: 21 nap- Kapacitás: 100 mAh- Beépített líthium ionos akkumulátorGPS: csak a GPS funkcióval rendelkező készülékeken elérhetőBluetooth: - Frekvencia: 2. 4 GHz- Bluetooth 4. 2- Távolság < 10 m (nyitott térben)Érzékelők: - 3 tengelyes gyorsulásmérő- Optikai pulzusmérő szenzorVízállóság: 50 m-igMűködési hőmérséklet: -10°C +45°CFunkciók: - Napi aktivitás monitoring- Légzés- Több edzéstípus- Pulzusmérés- Alvás megfigyelés- Adattárolás és szinkronizálás- GPS helymeghatározásÉrtesítések: - Bejövő hívásokról- ÜzenetekrőlRiasztások: - Ülés emlékeztető (from 8am to 8pm)- figyelmeztetés alacsony töltöttségi szint esetén és lekapcsolás - figyelmeztetés az alacsony szint miatt - Teljes kilométer emlékeztető- Pulzusmérő figyelmeztetés
Huawei Wear- Bluetooth párosítás és kapcsolat- Felhasználói információ beállítás- Készülékirányítás- Online update
Huawei Health- Felhasználói információ beállítás- napi és visszamenőleges fitness, pulzus, és alvási adat gyűjtés- Célbeállítás- Pályafutási rekord- Adatmegosztás
Kézmozdulatok- A képernyő bekapcsolásához emelje meg vagy billentse be a csuklóját- A csukló mozgatása a képernyők átkapcsolásához (alapértelmezés szerint letiltva, engedélyezheti ezt a funkciót a Huawei Wear alkalmazásban)- A csukló kifelé történő billentése a képernyő kikapcsolásához- Támogatja a bal és jobb kezes használatot
Rendszer- Android 4. 4 vagy későbbi verzió- iOS 8. 0 vagy későbbi verzió
A termék kiszállítási ideje 2-3 munkanap.
A termék cikkszáma: HUA-BAND-2-PRO-BK


Jelenlegi ára: 24 750 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése