2018. június 23., szombat

Kérastase Elixir Ultime Oleo – Complexe The Imperial. Ragyogó És Szépítő Illatos Olaj - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

A Kerastase terméke egy szépen megtervezett üvegpalackkal jár, ami egy nagy és hasznos adagolóval van felszerelve. 100 ml – es kiszerelésben kapható és nagyon hatékony – akár 3 – 4 havi használatra elegendő.
Összetétel
Az összetételét domináló négy természetes olaj határozza meg ezen kozmetikum magas értékét.
 kukorica olaj:  tökéletesen regenerálja a hajat, táplál és rugalmasságot biztosít. Neki köszönhetően, a haj visszanyeri egészséges megjelenését, ragyogását és védelmet nyer a rossz időjárási feltételektől. Még száraz radiátor levegő vagy a légkondicionáló sem jelent veszélyt.
 argán olaj:  védi a hajat a stilizáló kezelésektől, melyek egyébként könnyen károsítják a haj állapotát. Ezek: festés, szárítás hajszárítóval, vasalás, göndörítés, erős fésülés és hajgumi használata. Ezek a tényezők okozzák a hajhagymák gyengülését. Az argán olaj értékes tulajdonságainak köszönhetően a haj nem csak külsőleg védett, hanem belsőleg is regenerálódik.
 kamélia olaj:  nagyon jól ápolja a hajat, simítja és elősegíti a fésülést. Továbbá a hajszálak visszanyerik rugalmasságukat és érintésre selymes hatást keltenek. A kamélia olaj, ami egyébként teafa olajként ismert, segít eltávolítani minden szennyeződést a haj felületén, ami jelentősen javítja az értékes anyagok behatolását.
 pracaxi olaj:  könnyed, nem igazán folyós olaj, amit könnyen alkalmaznak a hajon és gyorsan felszívódik. Erősen hidratálja a hajat, véd a káros UV sugaraktól és a szárító kozmetikumoktól (beleértve a hajfestékben lévő ammóniát). Csillogást, rugalmasságot és mély színt biztosít.
3. Alkalmazás
A Kerastase olaj sokféleképpen használható:
száraz hajon stilizálás előtt – olyan termékként, mely felel a táplálásért, kondicionálásért és a formálás javításáért.
száraz hajon mosás előtt – segít megszabadulni a méreganyagoktól és szennyeződésektől a haj felületén. Ráadásul, mélyen a haj kutikulákba hatol regeneráló tulajdonsággal.
stilizált hajon, – hogy fokozza a szépséget és ragyogást, illetve a színt.
a hajvégeken – pontosan ott, ahol a haj leginkább hajlamos a károsodásra.
4. Hatások
Kérastase Elixir Ultime Oleo – Complexe The Imperial egy pótolhatatlan lépés a festett haj ápolásában. A jól összeállított természetes olajok kondicionálják a hajat, megelőzik annak kiszáradását, a szín fakulását és a töredezettséget. Az olaj belülről regenerálja a hajat, kívülről véd, erősíti a hajhagymákat, elősegíti a stilizálást és a fésülést.
5. Összegzés
Nagyon tekintélyes, szépen tervezett termék, amely nagy koncentrációjú jól kialakított természetes olajokat tartalmaz. Azonban, óvatosan kell bánni vele, hiszen, ha leejtjük, összetörhet. Az olaj hatékony, illata kellemesen hosszan tart a hajon. A tény, hogy a terméket sokféleképpen lehet alkalmazni, lehetővé teszi, hogy alkalmazkodjon mind a károsodások szintjéhez, mind az életstílushoz.
A termék eredeti ára kb. 8900, -Ft


Jelenlegi ára: 4 000 Ft
Az aukció vége: 2018-07-14 12:59 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése