2017. július 27., csütörtök

Mobilis PA rendszer Ibiza Port 8 VHF-BT, 200 W RMS, akku, kerekes - Jelenlegi ára: 59 400 Ft


Mobilis PA rendszer Ibiza Port 8 VHF-BT, 200 W RMS, akku, kerekes
Termékkód: 10007137
Az Ibiza Port 8 VHF-BT egy flexibilis PA rendszer, mely fő előnye a teljes mobilitás.
A beépített akkunak köszönhetően teljes szabadságot nyújt az elhelyezését illetően. A készülék könnyen hozzáférhető a kerekes tokban, melyben tárolható és kezelhető is egyben.
A hangfal állványozható és szérién belül egymásra is rögzíthető. Ennek köszönhetően bármilyen színpadi felállásra alkalmas.
Az USB és SD menetek lehetővé teszik az MP3 számok közvetlen lejátszását extern adathordozókról, valamint a Lnie bemenetnek köszönhetően más készülékek is csatlakoztathatóak a rendszerhez, mint pl. CD lejátszók vagy mikrofonok. Az AUX bemenet az iPodok csatlakozását biztosítja.
Mindezen felül a rendszer egy mikrofonnal is rendelkezik, melyet vezeték nélkül és vezetékkel is lehet használni. A mikrofon szekció aktiválását VOX funkció a teszi lehetővé.
A hangfelvétel funkciónak köszönhetően rádió programok, énekek vagy akár live fellépések is tárolhatók.
Fő jellemzők:
Mobilis, aktív PA rendszer 20 cm (8") mélynyomóval, 100 W max. erősített teljesítménnyel és 250 RMS leterhelési ellenállással (500 W max. )Két mikrofon a csomagolás részét képezi (1x vezeték nélüli és 1x kábeles)Lehetséges hangfelvétel és tárolás USB vagy SD adathordozókraBeépített akku hosszú élettartammalUSB és SD bemenetek MP3 számok lejátszásához közvetlen az extern adathordozókrólTeljesen mobilis - szétnyitható és kerekes konstrukcióStabil ABS burkolatÁllványozható az alul elhelyezett fészeknek köszönhetőenSzérián belül egymáshoz rögzíthetőAUX bemenet MP3 lejátszók vagy iPodok csatlkaoztatásáhozMűszaki paraméterek:
Portok: 1x USB bement, 1x SD/MMC bement, 1x 6, 3 mm csavaros mikrofon bemenet, 1x 6, 3 mm csavaros mikrofon/hangszer bemenet, 1x Stereo-Cinch-Line bemenet, 1x Stereo-Cinch-Line kimenet, 1x 3, 5mm csavaros AUX bemenetTámogatott formátumok: MP3, WMAVezeték nélküli mikrofon hullámhossz: 199, 6MHzUSB, SD, MP3 szekció megvilágított LCD képernyővel2-utas hangszínszabályozó (magas hangok és basszusok)Szabályozható visszhang effektusMikrofon szekció külön szabályozható hangerővelKi- és bekapcs a készülékenÜzemelés: 9 V akkuTápcsatlakozás: 230 V, 50 HzKüldemény tartalma:
1x készülék1x táviránító1x mikrofon1X mikrofon kábel1x vezeték nélküli mikrofon1x 9 V mikrofon elem1x tápkábel1x transzfomrátorA használati utasítást itt tudja letölteni. Termék méretei:
28, 5 x 40 x 25 cmSúly: kb. 8kg
Képek:


Jelenlegi ára: 59 400 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése