2017. június 23., péntek

ADAX NEO NP2 elektromos fűtőpanel (1000W) - Jelenlegi ára: 47 500 Ft

35% akció!  
ADAX NEO NP2 
Norvég minőség és design
Értékcsökkenés oka:  a készülék működőképes, fűt, de a termosztát nem programozható; manuális be-kikapcsolással használható
Termékleírás
A Neo NP2 az ADAX-nál megszokott gazdaságos üzemeltetést biztosítja speciális fémötvözetből készült, nagy hőleadó felülettel rendelkező fűtőelemének és a minden eddiginél precízebb vezérlésének köszönhetően.
Amennyiben a fűtőpanelt nincs lehetőség a falra rögzíten, ez esetben például a fal mellett, a földön kaphat helyet. Úgy tervezték meg, hogy teljes szabadságot biztosítson Önnek az elhelyezés tekintetében. Mind az előlapja, mind pedig a hátoldala a NEO-ra jellemző esztétikus dizájnt kapott, így akár a szoba közepére, vagy egy tükör elé is elhelyezhető. A helyiség tulajdonságaitól függően rögzíthető a falra, vagy akár a padlóra is állítható.
A NEO2 beépített programozható termosztáttal rendelkezik, ami által egy hetes ciklusban egyszerűen előre beállíthatóak a nappali és éjszakai takarék, illetve komfort hőmérsékletek.
A kifröccsenő víz ellen védett, így nem csak nappaliban vagy hálószobában, hanem fürdőszobában, mosókonyhában és más vizes helyiségekben is használható.
Felületi hőmérséklete legfeljebb 75 ° C, így nem okoz égési sérüléseket, a beépített túlmelegedés elleni védelem pedig meggátolja, hogy tűz keletkezzen.
Teljesítmény: 1000W
Hossz (mm): 762
Magasság (mm): 370
Védelmi osztály: IP24
Szín: Fehér
 
A készülék működőképes, fűt; nem programozható.
Manuálisan kell lekapcsolni, ha elérte a szobában a kívánt hőmérsékletet.
Kérjük, vásárlás előtt tekintse meg a terméket személyesen is 

Jelenlegi ára: 47 500 Ft
Az aukció vége: 2017-07-14 12:48 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése