2017. január 26., csütörtök

ANTISHOCK Talpbetét (ütéscsillapító) - Jelenlegi ára: 2 968 Ft

Gyógyászati segédeszköz forgalmazók vagyunk, tehát minden termékünk új, számlás, garanciális. Ingyenes személyes átvétel lehetséges elsősorban a XIII. (Duna Plazanál), a XV. és XIX kerületben, valamint 400 Ft díjért az V. kerületben (Nyugati közelében), de rendkívül kedvező áron (rendelési értéktől függő ktsg) tudunk szállítani országszerte. Ebben a kategóriában is több termékünk van, kérje munkatársaink segítségét ha valamit keres. Forduljon hozzánk bizalommal, igyekszünk rászolgálni. Méretezéssel, méretvétellel, illetve készletinformációval kapcsolatban kérje munkatársaink segítségét, rövid időn belül válaszolunk. Lábbeli vásárlása esetén kérjük ne feledje el megadni a méretet.
ANTISHOCK-Talpbetet A talpbetét speciális rezgéscsillapító funkcióval rendelkezik, mely jelentős mértékben nyeli el az izületeket ért ütődéseket. A nyomás-ellennyomás hatásának köszönhetően a hab alsórész minden lépésnél a levegő több irányú áramlását teszi lehetővé.
Az anyag, egyedülálló, nyitott összekapcsolású cella kialakitása nagy mértékű szellőzöttséget eredményez. A talpbetét intelligens anyaga, képes „ emlékezni” a láb pontos formájára, így egy aktuális lábnyomatot készít a talpbetéten. A nyomás elosztás mellett, serkenti a vérkeringést valamint az oxigén-ellátást. Javítja a közérzetet és fokozza a teljesítőképességet. A cipőből való kivétel után, a talpbetét visszanyeri eredeti vastagságát. Légmozgásos cella szerkezetének köszönhetően az anyag megelőzi a nyirkosság kialakulását, így szárazon és frissen tartja lábat. Optimális haránt-, és lúdtalpemeléssel, rugalmas sarokággyal rendelkezik. Anatómiai emelései stabilitást adnak a lábnak, ezáltal viselője megoldást talál a haránt-süllyedésre, lúdtalpra, kalapácsujjra, a lábujjakon keletkezett bütykökre, valamint leveszi a terhelést a térden és gerincoszlopon elhelyezkedő izületi pontokról. A frottír felsőrész akár mezítláb is tökéletes komfortot biztosít.

Jelenlegi ára: 2 968 Ft
Az aukció vége: 2017-02-16 13:50 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése