2016. november 27., vasárnap

Samsung Galaxy S5 vízálló, eredeti, gold edition - Jelenlegi

Eredeti Samsung S5 gold edition eladó!
Kérem csak az licitáljon, aki valóban át is veszi a sikeres licitzárás után a készüléket! Az utóbbi időben sajnos többször előfordult, hogy a vevő visszalépett, tehát csak akkor licitáljon ha biztos a dolgában! Az aukció leírását gondosan tanulmányozza át!
Típusfrissítés okán eladóvá vált egy remek Samsung S5 SM-G900F 16GB mobiltelefon. A készülék telekom függő, de garantátan tiltásmentes, ugyanis léjárt a hűségidő, ezért is lett újra cserélve. A készülék funkcionálisan teljesen hibátlan, ujjlenyomat olvasóval, pulzusmérővel, nagyon jó kamerával. Eredeti gyári oprendszerrel, sosem volt rootolva, babrálva, a knox számláló nullán áll. A kijelzőn minimális karc látható, eddig fólia védte, de az már csereérett. A hátlapon egy kisebb karc, továbbá a kereten elöl, a bal oldalon. Próbáltam mindet fényképezni. Csak a készüléket tudom adni az akkumulátorral, doboza nincs meg, más nem jár hozzá! Licitet nem törlök, minimál ár nincs, a legnagyobb ajánlat nyer. Csere köszönöm szépen de nem érdekel.
A készüléket magáneladóként hirdetem, így garanciát nem áll módomban adni, természetesen személyes átvétel esetén lehetőség van a készülék kipróbálására.
Köszönöm az érdeklődést!

Jelenlegi

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése