2016. július 29., péntek

BETA 1/2" irányváltós 17 fogú racsni hajtószár - Jelenlegi ára: 13 990 Ft


 
 
BETA 1/2" irányváltós 17 fogú racsni hajtószár
Professzionális precíz, masszív, szerszám. A 17 fogú racsni betét alkalmassá teszi extrém erő kifejtésére megforgás nélkül.
Képek szerinti újszerű - talán - sosem használt állapotban.
Az aukció tárgya kizárólag a megnevezésben szereplő eszköz! A tablóképen fekete-fehérben látható szerszámok megtalálhatók az alábbi "futó aukcióim" gombra kattintva.
A racsni eredetiségére garanciát vállalok, az alábbi linken elhelyezett gyári videóban megtekinthető a kulcs racsni-szerkezete és az innovációnak köszönhető egyéb előnyei a korábbi hasonló eszközökkel szemben:
 
 
 
              
 
 
 
Cseretárgyként érdekelnek minőségi barkácsgépek és szerszámok, horgászattal, kempingezéssel, fotózással kapcsolatos dolgok, antik holmik, továbbá fogtechnikusok és ötvösök által használatos anyagok és eszközök.
 
 
MINDEN FOTÓ A LICIT TÁRGYÁRÓL KÉSZÜLT
 
 
Személyes átvétel Budapesten, a Déli Pályaudvar közelében, munkanapokon 10: 00 - 17: 00 közötti időszakban, ettől eltérő időpontban - előzetes egyeztetés után - Budán, a Sváb-hegyen történik.
Az aukció lezárultát követően - kb. fél órán belül - minden vásárlóm kap egy vásárlási értesítő emailt, amely tartalmazza az elérhetőségeimet, valamint az átvételre vonatkozó egyéb feltételeket. Az aukció nyertese vállalja, hogy
 
3 napon belül ÍRÁSBAN,
 
az értesítőben szerepeltetett email címre elküldött levelében közli, hogy személyes átvétel útján, vagy postai küldemény formájában kíván a termékhez jutni.
 
 
Küldemény átvétel
Vidéki vásárlóim postai úton, vagy futárszolgálat igénybe-vételével is ho zzájuthatnak a megvásárolt termékhez, ! a mindenkor érvényes postai díjszabásnak, ill. egyéb szállítási lehetőségek díjainak megfelelően.
 
 
Nem célom a szállítási költség kapcsán Önnel tömetni a posta zsebét, de egyes termékeim épségben történő célbajutásának feltétele a "törékeny" minősítés. Rossz tapasztalatok alapján az alapdíjas postai módozatokat ma már nem kezelik kellő gondossággal.
A árlistájáról egy olcsóbb - az eddigi tapasztalatok alapján - megbízhatóbb küldeménytovábbítási lehetőségről tájékozódhat. A vételárat és a szállítási költséget banki átutalással, PAY PAL -lal vagy készpénzfeladással lehet kiegyenlíteni. A banki jóváírást követően, 1-2 munkanapon belül postázok.
 
!!! UTÁNVÉT NEM LEHETSÉGES !!!
 


Jelenlegi ára: 13 990 Ft
Az aukció vége: 2016-08-18 17:00 . BETA 1/2" irányváltós 17 fogú racsni hajtószár - Jelenlegi ára: 13 990 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése