2016. június 29., szerda

Hegyi havasi Krizantém virág tea (4g) - Jelenlegi ára: 300 Ft

Magashegyi, vadon növő, Havasi Krizantém virág tea (4g)
A krizantém a KunLun hegységben nőtt (3000 méter magasságban), méghozzá teljesen vadon, érintetlen természeti környezetben! A havasi krizantém Kínában igazi kincs! Nagyon ritka virág, csak a Kunlun hegységben terem! Ez a környezet hozzájárul ahhoz, hogy egy igazán speciális, édes, karamellás fekete tea ízvilágú növény fejlődjön (a tiszta, érintetlen magashegyi környezet és a lassú növekedés eredményeként).
A magashegyi, Havasi Krizantémot évente egyszer, nyár végén szüretelik. A szedés és válogatás teljes egészében kézzel történik. Nem nemesített, fehérített, termesztett krizantém szirmok, hanem magas hatóanyag tartalmú, tiszta, az érintetlen természetből származó egész virágok!
A Havasi Krizantém (Xue Ju) és az egészség:
Nem tartalmaz koffeint
Segíti az emésztést
Nyugtató hatása van
Elősegí ti a nyugodt alvást
Támogatja a légzőszervek helyes működését
Kiegyensúlyozza a vérnyomást
Csökkenti a koleszterint
Megelőzi a daganatos betegségeket
Próbálja ki, ilyet még nem ivott az biztos! Lepje meg egy-egy kis zacskó teával szeretteit, barátait, barátnőit. Biztosan nem ittak még ilyet! Egy igazán ritka kulináris élménnyel gazdagíthatja saját, és/vagy szerettei életét. Az Élet erről szól... minél több dolgot megélni, kipróbálni... adni, boldoggá tenni... és akkor már elmondhatja magáról, nem élt hiába!

Jelenlegi ára: 300 Ft
Az aukció vége: 2016-07-20 08:24 . Hegyi havasi Krizantém virág tea (4g) - Jelenlegi ára: 300 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése