2015. augusztus 26., szerda

Alfa-liponsav alfa liponsav 100 mg ALA vércukor - Jelenlegi ára: 2 490 Ft


Alfa-liponsav alfa liponsav 100 mg ALA vércukor  antioxidáns
Hatóanyag: 100 mg kapszulánként
60 darab/doboz
Gyártó: Puritan’ s Pride
Az alfa-liponsavról, élettani hatásai:
Az alfa-liponsavat napjaink legsokoldalúbb és egyik leghatékonyabb antioxidánsának tartják. Zsírban és vízben egyaránt oldódó molekula, áthatol a sejtmembránon, ezáltal szervezetünk minden egyes sejtjébe képes eljutni. Antioxidánsként újrahasznosítja a többi antioxidánst, például C-, E-vitamint és Q10-et, valamint szervezetünk legfőbb saját antioxidánsát, a glutationt. Inzulin-utánzó anyag, csökkenti a vércukorszintet.
Az alfa-liponsav (alfa zsírsav) egy nem esszenciális tápanyag, azaz kis mennyiségben a szervezet is képes előállítani, ez a mennyiség azonban nem elegendő ahhoz, hogy jótékony hatását érezni lehessen.
Az alfa-liponsav inzulin-utánzó anyag lévén csökkenti a vér! cukorszintet. Az alfa-zsírsavak segítik az inzulin felvételét is, ezért különösen hatásosak öregkori cukorbetegség esetén. Sportolók, testépítők esetében fontos, hogy az alfa-zsírsavak növelik az izomsejtek glükóz felvételét, vagyis segítik a glikogén képzést, ami igen előnyös. A glükóz mellett, bizonyos kutatások szerint a kreatin felvételét is növeli az izomsejteknek, így igazán hasznos testépítő kiegészítőnek tűnik.
Az alfa-liponsav egy nagyon erős antioxidáns, azaz véd a szabad gyökök káros hatásaival szemben. Mint minden antioxidáns, az ALA is jobban működik, ha más antioxidánsokkal kombinálva alkalmazzuk, pl. C- és E-vitaminnal. Bizonyított tény, hogy az ALA akadályozza a vírusok szaporodását, az AIDS kezelésében is hatásosnak bizonyult. Vírusos megbetegedés esetén gyorsítható használatával a felépülés.
Az alfa-liponsav alkalmazása igen biztonságosnak mondhat! ó, sem túladagolása, sem mellékhatása nem ismeretes. I! nzulinfelvételt fokozó hatása miatt előfordulhat hypoglikémia (alacsony vércukorszint).
- Szabályozza a vércukorszintet, segíti a glikogén képzését.
- Növeli a szervezetben az ATP szintet, így energetizál.
- Segíti a kreatin beépülését, kreatinkúra alatt növeli az izomsejtek kreatin szintjét.
- Rendkívül erős antioxidáns. Ennek és méregtelenítő hatásának köszönhetően védi a májat. (Májgyulladás, májzsugor esetén is használják. )
- Javítja az idegek vérellátását, így segít idegi megbetegedések esetén, illetve azok megelőzésében.
- Akadályozza a vírusok szaporodását, így vírusos betegségeknél igen hasznos. (AIDS esetén is. )
- Gátolja a szürkehályog-képződést.
- Alzheimer-kórban szenvedőknél jótékony hatást gyakorol a memóriára.
- Fokozza a szervezet méregtelenítő enzimjeinek hatékonyságát, köztük a glutationét, amely az eg! yik legfontosabb saját belső antioxidánsunk.
Ajánlott levélként 490. - Ft, elsőbbségi ajánlott levélként 545. - Ft a postaköltség. Személyes átvételre Ukkon van lehetőség. Utánvétellel nem postázok.


Jelenlegi ára: 2 490 Ft
Az aukció vége: 2015-09-16 21:20 . Alfa-liponsav alfa liponsav 100 mg ALA vércukor - Jelenlegi ára: 2 490 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése